Nytt fra Krifa

Spørsmål rundt korona-situasjonen?

Vi lever i spesielle tider, og mange av oss beveger seg nå i områder av arbeidsretten som vi ikke er kjent i. Hvilke rettigheter har jeg som permittert? Kan jeg jobbe frivillig når jeg er permittert? Hva hvis jeg blir syk mens jeg er permittert? Etc. etc. Det er mange spørsmål, og informasjonsbehovet er stort. Derfor vil vi gjøre oppmerksom på at Krifa har samlet mye informasjon om corona-situasjonen på sine nettsider. Gå gjerne inn her og les: https://www.krifa.no/tag/korona-virus/

Om du har spørsmål som du ikke finner svar på her, er det bare å ta kontakte med NLM Medarbeiderforening eller Krifa, så får du den hjelpen du trenger:

NLM MAF v/leder Frode Granerud: medarbeiderforening@nlm.no / 99 73 51 80

Krifa: post@krifa.no / 22 72 00 20

By |Nytt fra Krifa, Nytt fra NLM-MAF|Comments Off on Spørsmål rundt korona-situasjonen?

Fine vervepremier

Verver du to eller flere medlemmer til NLM MAF og Krifa nå, får du fine vervepremier.
Les mer om NLM MAF  her
Les mer om Krifa her
Les mer om vervekampanjen her
Be den du verver om å fylle ut innmeldingsskjemaet  her og send samtidig en melding med informasjon om nytt medlem til medarbeiderforening@nlm.no.

By |Nytt fra Krifa, Nytt fra NLM-MAF|Comments Off on Fine vervepremier

Forrige lørdag fikk Krifa besøk av NRK Lørdagsrevyen

Klikk her for å se innslaget

By |Nytt fra Krifa|Comments Off on Forrige lørdag fikk Krifa besøk av NRK Lørdagsrevyen

LO’s usolidariske side

Den gamle kamporganisasjon LO er kjent for trofast å tale om solidaritet på det norske arbeidsmarked. De siste ukene har vi imidlertid fått se at LO´s solidaritet har sine grenser.

Seksuell trakassering – to ofre?

Kontakt fagforeningen med en gang du opplever trakassering eller blir beskyldt for det.

Julebordsesongen er her og hyggelig samvær med kollegaene venter. Det er tid for å nyte god mat og hyggelig selskap med mennesker man tilbringer mye av sin hverdag med – og alt er lagt til rette for en hyggelig kveld. Men det finnes dessverre noen som opplever svært ubehagelige tilnærmelser, som kan få store konsekvenser. Seksuell trakassering utøves også i hverdagen, men julebordsesongen gir ofte en oppblomstring av denne type henvendelser. Trakassering er selvsagt helt uakseptabelt, men Krifa ser også en annen utfordring: Er vernet av den som blir beskyldt for å utøve seksuell trakassering for dårlig?